20070416

Vårproppen, bara 10 timmar kvar

Om nio timmar släpper Anders Borg den och om 10 timmar släpps den i Östersund, det är alltså vårpropositionen/Vårproppen/Våpen det handlar om. Just nu är jag på expen och kopiatorn går för fullt med material till media inför imorgon. När väl maskinen fungerar skall tilläggas, kopiatorbål kanske är något för sista april?

Jag ansvar för "marktjänsten" imorgon när riksdagsledamöter från samtliga partier i alliansen presenterar innehållet. Så lö 11:00 i Östersund på Folkets Hus, "Sonaten "del 2" är du hjärtligt välkommen att lyssna och ställa frågor om kommande ekonomiska riktlinjer för regeringens arbete. De som kommer är:

Åke Sandström (c)
Ola Sundell (m)
Tobias Krantz (fp)
Désirée Petrhus Engström (kd)

Mycket i budgeten är mer än väl känt, DN.se har sammanfattat det mycket bra tycker jag. För Centerpartiets del ska vi nog vara nöjda och de andra får nog vara lite avundsjuka. Det är många Centeridéer som har fått genomslag och det är helt klart mycket av miljöpolitiken från oss som står där. Tyvärr saknas väl kanske smörjmedel på hälso och sjukvårdssidan men det har ju kommit en del tidigare.

Läs även, SvD.se, Aftonbladet.se, Metro.se mer DN.se

Godnatt på er!

Inga kommentarer: