20070318

Två nya CUF styrelser

Idag har varit en rolig dag, i Gävleborg slutade Maria Leander (inte roligt), hon lämnade över staffet pinnen till Britta Olsson ifrån Sörforsa (en omtalade fest ägde rum där) tog över och ska nu leda CUF Gävleborg. Det känns bra och framförallt så får hon en bra styrelse också som kommer vara med och delaktig. Många hälsningar till Brittas farmor som vad ryktena gör gällande "kommer bli så stolt".

Här i Jämtalnd så hade CUF Jämtland-Härjedalen stämma och där avgick Lina Jonsson och Hanna Wagenius tog över. Lina har nog varit med längre än mig och det känns nu som att vi "gamla vargar" får hålla oss till att ordna nostalgi kvällar för erfarenhetsutbyte och mentorskap.

det känns skönt att dessa två län får bra CUF styrelser eftersom både Jämtland och Gävleborg är två av de starkaste Centerfärstena i Sverige.Helgen i övrigt har varit lugn, åkte till Bydalsfjällen i lördags (snowboard) vilket var så där skoj. Resan gick bra och vackert som sällan skådat var det i dalen där. Vattnet i Dammhån hade nyligen börjat fräsa ur istäcket. Sen var inte heller miljön i sig dålig, 1100-1200 meter höga tror jag bergen var där. Det tråkiga var att topp-liftarna var stända pga hårt väder så offpist premiären får vänta (oj oj oj, inte många dagar kvar nu) på sig. Samtidigt hade det regnat i och nu frysit till så vaderna och fötterna tog lite stryk.

Blev bjuden på dusch (lyx för mig) och middag i Brunflo på kvällen, trevligt och skojigt. Efter att ha skrattat/äcklats av "little Britain" fick jag eget rum med egen säng att sova i på kvällen, åh denna lyx.

Nu har jag tvättat, hjälpt Monika och korrat syrrans artikel till Ung Center. Behöver en stunds stunds sömn inför kommande vecka. Imorgon regionala rådet. 09:30 och håller på hela dagen sen tis-ons är det landstingsstyrelse, torsdag-fredag utbildning för landstingsgruppen, fredag innebär också LRF:s länsstämmma, lördag fest hos Gabbe och söndag CUF har valberedning.

Sen kan ni tro det eller ej men här ör det nattmangling iaf till efter 20:00 eller så på landstingstyrelsen...wooho! Jag blir vältränad inför CUF stämman, som fisken i vattnet.

Roger över Roger ut! - God natt!

3 kommentarer:

Britta Olsson sa...

Tackar för förtroendet och uppmärksamheten, dock är det Farfar som lär bli stolt och det är inte heller Sörforsa som är min adress eller plats för den omtalade festen, utan Fränö.

Ha det.

Peter Olevik Dunder sa...

Det ar kanske inte bara syrran din som behover korras ;)

Jonas Rask Samuelsson sa...

Jag ursäktar å det djupaste att jag inte benämnt dig Britta till den samling med cirka 15 hus som Fränö utgör ; )

Fränö forngård är också där vi i Centerpartiet höll valupptakt 2006 med besök av både veteranen Karin Söder (underbar och drivande kvinna som jag träffade när jag var NCF president) samt Lena Ek Centerpartiets EU-parlamentariker.

Hursomhaver (ihopskrivning) kommer du Britta vara en god ledare för CUF Gävleborg, kör hårt!