20070312

Förstadagen på jobbet

Så var den till ända, la primero dia!

Ja det känns häftigt, samtidigt har vi ett bra högt tempo.

08:30 - Frukost som gick åt till att träffa Karin Stierna ordförande i kommunala sektionen samt dra upp lite planer för mötet
09:00-12:30 - Kommunala sektionen i Jämtland, herregud vilket gäng. Det fanns hur mycket som helst hos de här människorna. Förstod varför Jämtland är ett sånt starkt Centerlän, roligt också med så många kvinnor som verkligen vågar leda! Påminner om Evy Degerman hemma i Bollnäs.
13:00 - C-DS AU, lite riktlinjer om arbetsledning mm.
14:30- ankomst till landstingshuset "Borgen" på Frösön (passande namn?). Ja, jag har namnskylt eget kontor har inte fått datorn ännu men med en arbetsordning att lära och ett bokslut att behandla i ekonomiutskottet på torsdag behäver jag inte mer information att insupa. En rundvandring och skaka-hand-med-alla-som-jobbar-här-tur, nödvändigt.
15:55 - Telefonsamtal om en lägenhet, "om fastighetsbolaget tycker det går bra får ni skriva kontrakt", Äntligen *jubel* på köpet får jag Andreas Stenmark som kommer dela en 3:a med mig.
16:45 Ankomst till "hemmet/expen" för löneförhandling och avtalsskrivande mm.

Kvällen har bestått av en onyttig men god pizza samt lektyr i form av "arbetsordning, reglemente, arvodesbstämmelser och stöd till de politiska partierna i Jämtlands läns landsting".

Nu är det en kort genomomgång igen sen godnatt. Morgondagen bjuder ett dylikt tempo med bla. träff med Svenskt Näringsliv, skojigt!


Roger över, Roger ut!

1 kommentar:

Maria Carlsson sa...

Hej Vännen...

Kul att du verkar trivas med jobbet och med Östersund, grattis också till samboskapet!

Måste dock som PA:are påpeka att det kanske är lämpligt att förhandla lön innan man bosätter sig på expen, man hamnar så lätt i ett underläge då, förhandlingsmässigt ;-)

Kram kram!