20071007

Hälle 137

Denna söndag har bestått av en skrivarlunch med CUF J/H. Det känns verkligen kul att det är en nytändning i CUF-distriktet här uppe. Idag var det fokus på insändarskrivning och hur man argumenterar i skrift. Som vanligt var det roligt och mängder med skratt.
Kombon Andreas Stenmark ställde upp med svett och Jettan.

Direkt från expen for jag och Andreas och hämtade min båt "Hälle 137". Det gick lättare än jag befarat och nu ligger den för vintervila och reparation. Stort tack för uppläggningsplatsen och det finns numera två påsar polly i Hälle som första del av uppläggningshyran.

Kvällen avslutades i goda vänner lag hemma på litsvägen med duellen mellan Sahlin och Reinfeldt. Oväntat nog kändes Sahlin osäker och till råga på allt var hon kvar i Göran Perssons retorik. Hade förväntat mig en vassare argumentation men det kanske kommer, hon har god retorisk förmåga Mona (s). Reinfeldt var saklig, tydlig och levererade svar på löpande band. Det känns verkligen att det är en ny regering som styr Sverige, en tydlig arbetslinje och att så många får jobb.

Imorgon kommer sveriges yngsta riksdagsledamot Annie Johansson (c) på besök och får sen äran att bevista vandrarhem Litsvägen, hon skall träffa Företagarna, Trångsviken och sen är hon CUF:s tills tisdag lunch.

Inga kommentarer: