20060817

Omstart & Tempo

Ja så kan jag nog enklast sätta en rubrik på detta inlägg. Tappade lite sugen att blogga i våras som ni märkt. Har nu haft "somarlov" och känner att jag vill börja på att blogga igen.

Delar av motiveringen ligger kanske i Nordiska Center Ungdomens Respskap därjag deltog i helgen. Det var myket som var inspirerande. En kortare sammafattning kan ni läsa på den då avgående Generalsekreterarens MAts Löfströms blogg här.

Sen har mycket mer hänt också men det får vi ta allt eftersom. Nu börjar det bli dags att sluföra sista sakerna på jobbet och bege sig hemåt.

Ska bli kul att se vad vänsterkartellen säger imorgon om Plusjobben. Centerpartistiska riksdagskandidaterna www.magustillriksdagen.se och anderswjonsson.blogspot.com har ju tidigare förelsagit att vem som helst skall få förmedla jobb, då rösta Länsarbetsnämnden "Nej" förutom en reservation. Nu visar det sig att arbetsförmedlingarna i länet endast lyckats fylla 60% av dessa statliga gratis jobb. Vad skulle kunna ha hänt med arbetslöheten om alla fick vara med?

Ja morgonstund har guld i mun som det bruakr utryckas...

Nu kör vi - Omstart & Tempo på en och samma gång.

2 kommentarer:

Karin Andersson sa...

Välkommen tillbaka Jonas!

Jonas Rask Samuelsson sa...

Tackar!


Ska se till att hålla tempot uppe nu sista veckorna inför valet. Kommer även återuppliva "Landstingssåpan" och krama ur mina kontakter lite info.

- Jonas