20060110

Leva på lånade pengar?

Nu rapporteras det på Sveriges Radio om överskott i statsbdugeten, däremot ökar statsskulden. Återigen är det väl Borgarna på 90-talet som byggt upp den stora statsskulden?

Stolt men inte nöjd förräns vi förstört för Sverige.

2 kommentarer:

Peter sa...

Det är inte lätt att få alla att läsa finstilt information som att statsskulen ökar. Den artikel du, Jonas, referar till är ju från SR med Riksgäldskontoret och därmed trovärdig. Men jag läste Metro på tunnelbanan idag och där var det bara (m):s talesman som framhöll att det inte bara var en "engångsvinst" utan även att statsskulden faktiskt samtidigt ÖKAR! Jag misstänker att vänstervridna får avsmak av information som är underskrivet (m) och därmed sorterar bort den; kvar blir då endast 13 miljarder + i statskassan = (s) förtjänar omval... Budbäraren och det sätt och sällskap budet framställs med påverkar så mycket.

Jonas Rask Samuelsson sa...

Du kan ju testa att läsa den här artiklen om hur det skulle kunna vara om ett par år i Gävle. Dock en dröm men inledning passar i det här ämnet. http://www.centerpartiet.se/templates/NewsPage.aspx?id=21380

// J