20070717

Super stora grattis!

Inte varje dag man får hylla folk på bloggen för liknande prestationer som den nu genomförda! Tomas Burvall från Bollnäas Overall Guts & Ultimate Sällskap - BOGUS, har i helgen blivit Världsmästare i Overall, alltså frisbeens mångkamp. Stina Persson samma klubb kom 3:a i damernas overall hon har tränat enormt de senaste ska ni veta. Mycket tråkigt dock för min gamla DDC-partner Mikael Zewgren att knäet inte höll men upplevelsen gillade han nog ändå kanjag tro.

För oss som varit med i klubben med Tomas har man inte kunnat vänta sig något mera än detta "slut" - som vi vet inte är slutet egentligen. Målmedvetenhet, disciplin och ett stort hjärta med mycket humor så enkelt är det att beskriva honom. Han är en av de större anledningarna till varför jag ständigt tar med mig frisbees hit och dit på mia resor. Än en gång stort grattis Tomas det är du värd! Läs mer i Ljusnan, Frisbeesport.se, SR-Gävleborg och hos sponsorn Discraft.

Besök gärna Tomas hemsida och kolla speciellt in filmen från förra VM -03 och slängningen han gör världsklass, så skall frisbee utföras! Han har också fått igång ett projekt för människor med funktionshinder.


För Bollnä kommun blir det härligt att få en ambassadör som kommer från Bollnäs och inte hänvisar till någon av byarna utanför (Stormare från Arbrå och Hedlunds från Kilafors ex). Det har kommunen saknat, nu har vi en mycket bra förbild som kommer och kan vara till stor nytta i marknadsföringen av den framtidsfokuserade kommunen.

Inga kommentarer: