20061114

"Paggan" sticker ut skägget

Idag har fd kulturministern Leif Pagrotsky stuckit ut skägget (hihi) i SVT:s morgonsoffa och sagt något oväntat här är en intervju i Aftonbladet.

Frågan är om han står när han fäller andra. Jag tror att det blir strid på kniven men att han "avpolleteras" efter nästa S-kongress. Tyvärr för han har verkat ganska ärlig i sina politiska avsikter.

Ikväll har vi nomineringsmöte, ska bli spännande och se hur det kommer resoneras. Mer säger jag inte...

4 kommentarer:

Emma Jonsson sa...

Vi har vårat den 28:e november (om det är till nämnder du menar,tar för givet jag). Men jag tackade ju nej som sagt men ändå,det blir ju spännande. Jag har funderat på att vara ersättare till nån nämnd kanske. Då kan jag ju sluta nästa år också om jag skulle vilja det. Men vi får se vad de säger.

Magnus Andersson sa...

Nomineringsmötet gick ju bra, tycker jag!

Håller helt med dig, Paggan var väldigt ärlig i SVT morgon också, något han knappast får cred för framöver. Men vi får väl se, jag har träffat en hel del socialdemokrater den sista tiden som det går att diskutera med... så det kanske finns hopp för ett öppet demokratiskt samtal framgent också.

Jonas Rask Samuelsson sa...

Ja, det är något av en brytpunkt tror jag. När han satt på kaféet dagen efter valet såg han verkligen deprimerad ut. Han kanske tyckte han gjort det bättre för Sverige.

Skrev om honom här med ...

http://jonasrask.blogspot.com/2006/09/dagen-efter.html

Emma Jonsson sa...

Btw,var det inte Paggan som inte fick vara med på nån valaffisch i år? Jag tyckte jag läste det nånstans. Det var typ bara på en. Nånstans åt Göteborgshållet. Bittert.