20070723

Roadtripp 07 mot sitt slut

Snart är årets raodtripp till ända, det kan också behövas då den senaste veckan gått i ett högt tempo. Jag har åkt Sveriges högst belägna landsväg "Flatruetvägen" sett den högsta jordbruksbyn med bofasta Högvålen. Jag har fått en formidabel guidning av ett Säter (härjedalsk fäbod) Hanna (min värd) rättar mig säkert om det är felstavat. Sovit en natt i bilen och återsett fiskfyllda gamla forsar och vattendrag. Sista dagarna har varit kultur och sommar i Dalarna , som visat sig från den bästa av sidor. Karlfeldtsgården och utdelning av Fridolin priset samt till årets kulturstipendiat i Avesta. Tällberg, Rättviks camping vid Siljan med påföljande halvdag på beachen med sönderbrända axlar samt bad som resultat.

Avslutning i Dalarna med HMK (Horndals Mans Kör) med flera nya och gamla vänner var inte heller dålig, härligt! Idag har bestått av frukost och sightseeing med värdarna Gabriel och syster Kikki och slutligen tog jag och
Peter (som anslöt i Avesta i fredags) mig hemåt till Hälsingland.

Det här var ett axplock av allt som jag hunnit med mer kommer! Sist vill jag rikta ett stort tack till familjen Wagenius i Flon / Bruksvallarna och familjen Perers / Ehrling som tagit mycket väl hant om mig på resan. Nu är det sova dags för roadtrippen fortsätter imorgon!

PS: Glöm inte
Yrangaloppen (hittade ingen uppdaterad beskrivning) på Tisdag kl 19:00 i Badhusparken i Östersund för då är jag vara med och springer!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hur många varv blev det? ;D

Jonas Rask Samuelsson sa...

Jag tror att det blev 30 ganska exakt men hade inge som räknade mina varv så. Nästa år är det 35 varv och ett stort antal sponsorer som gäller, ska du med?

Anonym sa...

Förra året blev det några varm men jag kommer inte ihåg exakt :D Så det blir väl dags igen nästa år.:P
Blir till att springa snabbt:D