20060905

Tredubbeltförbannad LUF, S och journalister

först är jag lite irriterad på LUF som utnyttjat möjligheten att spionera på Sossarna genom deras internet.

Vidare är jag också förbannad på Sossarna som helt medvetet lägger en presskonferens mitt i natten om att någon har spionerat på dem i mer än ett år. Varför? Ja satt Reinfeldt i TV soffan på kvällen, ja. Fasiken skulle jag (gud förbjude) vara socialdemokrat skulle jag aldrig kunna känna mig stolt över mitt parti när de agerar som de gör med P-konferensn klockan 05:00 på natten.

Men slutligen är jag så grymt trött på denna journalistik som aldrig orkar gå på djupet. Bara sensationer och okunskap finns bland de "offer" som de intervjuar. Vilken nybakad reporter som helst måste väl inse att tex jag som valombudsman har gett förtroendet att skicka pressmeddelanden som legat i deras mailboxar osv. I CUF har vi ju det mesta på mailen i och med att vi likt S oh Fp använder First CLass/BBS. Och när (nu är det en tunn lina men iaf) personer som inte har datorvana behöver hjälp ja nån måste ju vara support. Kanske skulle nåon kunna förklara "politiker måste vara försiktiga med sina lösenord och byta ut dem ofta".


Jag tror att det finns ett stort antal riksdagsledamöter som har alldeles för enkla lösenord, det kanske vore nåt att göra ett reportage om? Hur många har sitt förnamn som användar namn och sitt efternamn som lösenord tror ni?

Och till citatet som bevisar mitt misstro mot att S förstör på Fp:s bekostnad för M för att vinna valet 2006.

I aftonbladet kan man läsa detta.

"Blixtinkallad presskonferens på s-högkvarteret vid midnatt"

"- Vi har indikationer på att detta kan leda till olika personer, men vill idag inte ge några namn.
Enligt partikassören & Kanslichefen Tommy Ohlström och Bratt har intrånget pågått länge.
- Utredningen visar att det bara mellan januari och mars 2006 skett 78 intrång som registrerats från en viss IP-adress. Adressen går till ett företag som har kopplingar till folkpartiet."


Sammafattat:
På en blixt inkallad presskonferens 05:00 efter Reinfeldt i TV-soffan har (S) en rapport där man misstänker namn och vet exakt antalet intrång ... spännande, usch. Jag hade verkligen inte varit stolt som Socialdemokrat idag. Och LUF ska inte var det heller för den delen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

my wedding my first headache ;) what to start firstv [url=http://wedding-wihig.blogspot.com/]you wedding song[/url] or 2 [url=http://wedding-zodur.blogspot.com/]wedding programs sample[/url]

Anonym sa...

Hi. When I download new content to my iPhone from iTunes it deletes all existing tracks on my iPhone for some reason? It appears to delete everything else but keeps the new content I have just download. I am baffled and unsure what to do?! Can anyone with a better knowledge than mine help?
[url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url] [url=http://www.attytalk.com/forums/showthread.php?p=80278#post80278]unlock iphone[/url]

Anonym sa...

About Medicine Calf [url=http://www.tuktukusainc.com/]diazepam 5mg[/url] These dugs affect chemicals in the brain that have become unbalanced and cause anxiety. http://www.tuktukusainc.com/ - generic diazepam