20090406

Wanja LO:are eller S:are?

För ett bra tag sedan blev Wanja redigt irriterad på Sven-Otto Littorin i en TV debatt där "Otto" sa att Wanja och resten av S hade faktiskt påverkat Sveriges utveckling med 20% ungdomsarbetslöshet osv. Wanja sa att hon faktiskt var ordförande för LO och inte S:are (fast hon sitter på LO mandatet i Sossarnas verkställande utskott.

Varför tar Wanja nu hänsyn till att Mona inte tycker hon skall sitta kvar i AMF:S styrelse osv om facket är väl avskiljt från S? Det är samma partiet och rörelse inget snack om saken. Det spelas på båda planhalvor hela tiden och man väljare spelare ur samma trupp.

Vad hade skett med Saab och Volvo om Mona var statsminister och Ohly finansminister när facket krävde "köp oss köp oss"? Nu verkar det iaf som om SAAB kommer fortleva och att marknaden löser det.

Men S och låtsasalliansen hade väl anställt fler ett gäng miljarder för att köpa ett gäng bilfabriker samtidigt som man betalat av skulder på 2,5 miljard till GM? Sedelpressen tickar fort...nån som var rädd för inflation?

Inga kommentarer: