20081126

Landshövding Britt Bohlin och facebook

Det stormar kring landshövdingen idag eftersom hon på facebook är med i ett antal anti-alliansregeringen grupper. Kanske inte så bra då hon själv är anställd av alliansregeringen som deras högste tjänsteman i Jämtlands län.

Tänker inte kommentera hennes uttalanden om hur svårt det är att lämna grupper på facebook. Tycker det är tråkigt och tycker att det borde kännas mer angeläget för henne att se till att gå ur de här grupperna. Hon är en bra person med ett sjysst driv. På regionala rådet har hon visat framfötterna och lyft länsstyrelsens roll ett par snäpp rent arbetsviljemässigt.

Dagens samhälle är mer transparent och det krävs att man vet vad man gör och säger på nätet till ex finns alla mina inlägg kvar sedan jag började blogga. De elektroniska avtrycken är väldigt permanenta och lätta att ta fram. Det visar sig tydlgit idag.

Media skriver om det här (ÖP var först med grävet) här, här, här sen SR.se/jamtland, LTZ.se, Västerbottens Folkblad, Aftonbladet, Magnus Andersson har skrivit ett öppet brev till Mona Sahlin, samt SR Ekot.

Andreas Stenmark har också bloggat om det.

Inga kommentarer: