20080525

Andra kulturer är bra


Efter en härlig fest på lidingö igår och en tur i stan idag är behovet av mat stort. Det är då man är glad att det har släppts in nya kulturer i sverige. Hur sverigedemokraterna tänker när de till förbjuda/minska andra kulturers inflytande i sverige är oförståerligt. Det finns annat som hellre borde åtgärdas exempelvis skolmaten.

3 kommentarer:

Tobias Lindgren sa...

Är hedersrelaterat våld, balkongflickor, stenkastning mot polis, brandkår och ambulanser, skottlossning mot polisstationer, nya badhuskulturer där man som svensk inte längre kan bada, uppluckring av språket, khat, islamism och islamisering, moskéer, stening, anti-semitism, terrorism, halal, gruppvåldtäkter, nerstängda skolor, raketbeskjutning, barbarisk kvinnosyn, ojämlikhet mellan könen, bötning, nerstänga busslinjer, kontantstopp i kollektivtrafiken, kamerabevakning, upplopp och bränder i förorter, en ökad otrygghet och brottslighet, miljardkostnader, anlagda skolbränder, månggifte, kollektivtrafikstopp, räddningstjänstutryckning med polisbeskydd, stopp för fyrverkeriförsäljning, stopp för kyrklig skolavslutning, adventsljusstaksstopp, hiv/aids, tbc, löss och andra sjukdomar, dålig tandhygien, utanförskap, segregation, imamutbildning, organiserad ungdomsbrottslighet, rasism, motsättningar, etniska konflikter med mycket, mycket, mycket, mycket, mycket mera också berikande, tycker du?

När har sd sagt nej till matkulturella inslag? Måste man ha Europas största invandring i antal och västvärldens största antal per capita bara för det?

Oliver Sparrings sa...

Tobias, grymt imponerad av din kommenteringsfrekvens på diverse bloggar.
Så ytterligt ovidkommande, PK och förlegat att ta ett kort på en kebab och sedan prisa mångkulturalismen. Antar att du hellre grillar på Lidingö än i Tensta.
Men som vanligt tar alla PK-människor upp Zlatan, kebab och Ibrahim Baylan när den s.k. "fantastiska mångkulturalismen" kommer på tal.

Jonas Rask Samuelsson sa...

Nä mest grillas det som sagt var i Jämtland men vari hjulsta med flickvännen på lägnehetsvisning, om jag flyttar till Hjulsta har jag då uppfyllt PK-nivån?

Tobias: Brukar jag förespråka våld eller brott mot lagar och mänskliga rättigheter? Nope. Frågan är ju snarare hur vi ska kunna se till att i framtiden ha någon som lagar skolmaten i Norrlands inland? Vi har varken brist på yta eller minskande behov av fler människor som bor och verkar i Norrland! Välkomna upp!