20080318

Veckans Sell out från S-partiet i den "nya regionen"

Har inte nått hunnit ikapp med tidningarna förräns nu eftersom att jag med all säkerhet stod allra längst ner på Triage listan och därför fick träffa doktorn först klockan 01:20 inatt. Resultatet är troligen en grov större bristning i en muskel i armen inga trasiga fästen sweet! - They told me to go to REHAB. men jag får nog göra det iaf...

Nu har jag iaf vaknat till ordentligt iaf efter att ha läst det här och det här. I ett försök att få med sig Härnösand till den nya regionen, som S-kollegan och kommunalårdet i Östersund Jens Nilsson redan klassat som för liten läs tidigare inlägg här, tänker Uitto skänka länsstyrelsen till Härnösand i första klassens Kohandel. Sell out är vad det är i mina ögon. Härnösands fullmäktige beslutade att hålla samman Västernorrland precis som de flesta tycker i och om Jätmlands framtid. Den splittring och kilar som börjas infinna sig tror jag kommer att söndra vårat län mer än något annat.

Stalltips är att Härjedalen sätter hårt mot hårt gentemot E-14 visionärerna och antingen får något bra erbjudande eller går söderut samtidigt ledsnar Strömsunds kommun och finner mer trygghet och sjukvård om de går norrut alternativt får ett bra erbjudande.

Ja det är då inga gyllene utgångslägen för de drivande kring den unika historiska leden Sundsvall-Östersund-Strömsund (SÖT) att hålla kvar vid kulturarvet osv in i det sista istället för att se möjligheterna är märkliga.

2 kommentarer:

Monitor de LCD sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

Men vill berätta att detta är till stor hjälp, Tack för att du tog dig tid att skriva detta.