20080320

Monopol på demonstrationer och dagar?

Så var de på det igen, den 1:a maj kommer CUF att hålla en demonstration FÖR SOLIDARITET i Jönköping i anslutning till CUF:s stämma. Det passar sig verkligen inte anser Peter Persson S-länsordförande i Jönköping. Han säger till aftonbladet ""Det är ett sätt att bedriva politik på som skapar hätsk stämning, hänsynslös konfrontation och försvårar demokratin" återigen visar man från S att Sverige inte är ett fritt land utan den skall finnas gräddfiler och inte vara lika för alla.

Magnus stå på dig du gör ett helt korrekt bemötande i din blogg hoppas ni får debattera frågan framöver!

Vi som inte är födda in i S-partiet eller är "rätt-trogna" kan inte förstå vad solidaritet är. Den rätta vägen är tullar, protektionism och nationalisering först då kan vi vara solidariska mot oss människor i nationalstaten och andra stater. Att andra vill uppnå samma mål som PARTIET men med andra verktyg och öppet demonstrera sina åsikter på torg är ett försvårande av demokratin och helt enkelt inte bara okey. *ironi*

Suck jag blir trött på det här partiet...igår fick jag reda på att allt vad fritt val, medborgar/brukarinflytande i sjukvården (gällande regeringens nya förslag) skall återställas vid eventuell valseger 2010. Men sluta drömma det pågår nåt utav en folklig revolution inom sjukvården eftersom den är inte är tillgänglig utan ges på nåder till den som skriker högst. Så här beskrivs Alliansen i Jämtlands kundvalsmodell och här är S-partiets framtida modell, finn fem lika? Det är en massa copy-paste och fina floskler som sällan uppfyllts i realpolitik. Under de senaste 12 åren vid makten borde väl telefonimarknad mm återförstatligas men det är bättre att ha nåt att skylla på än att se hur det har skapat mer tjänster (kommer någon ihåg televerkets utbud som typ bestod av 2 pipp i luren och återuppringning?) och nya företag i nya branscher med olika profiler.

Inga kommentarer: